Säljchef Norden

Aspen

Plats: Hindås
Sista ansökningsdag: 2018-11-25

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.
Lantmännen Aspen är en svensk världsledande producent av specialanpassade drivmedel. Varumärket Aspen erbjuder miljöanpassade bränslen för bensindrivna småmotorer inom allt från trädgårds- och skogsarbete, till båtliv och motorsport. Även Agro Oil, en stor leverantör av smörjmedel till proffsmarknaden med varumärket Agrol, ingår i Aspen, samt den franska specialbränsletillverkaren Marline. Aspens huvudkontor i Hindås utanför Göteborg rymmer såväl forskning och utveckling som produktion, distribution, marknadsföring och försäljning. Aspen har cirka 60 anställda och finns representerade i 22 länder. Läs mer på www.aspen.se


Vill du vara med och leda och utveckla Lantmännens säljorganisation i Norden? Nu söker vi en operativ och driven Säljchef till Lantmännen Aspen, världsledande inom produktion och försäljning av specialanpassade drivmedel.

Hos oss välkomnas du av en familjär organisation med sunda värderingar. Arbetsuppgifterna består främst av att stötta, leda och utveckla ett team på 12 personer som har olika uppdrag runt om i Norden. Du ansvarar för att driva och följa upp säljaktiviteter och ser till att struktur och arbetssättet i teamet fungerar. Du omsätter mål till konkreta aktiviteter och skapar tillsammans med dina medarbetare bästa möjliga förutsättningar för att nå målen – och samtidigt ha kul på jobbet. Du utgår från kontoret i Hindås och har cirka 75 resdagar om året.

Kvalifikationer
· Gymnasieutbildning, högskola eller universitet

· Gedigen säljerfarenhet

· Branscherfarenhet av sälj (servande fackhandel, olja/smörjmedel/drivmedel, bygg- och detaljhandeln)

· Erfarenhet av personalledning, CRM system

· Meriterande är tidigare erfarenhet av personalansvar och försäljning i Norden

Vi erbjuder rätt person att vara med att utveckla Lantmännen Aspen – vi ser fram emot din ansökan! För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi samarbetar med Randstad vid denna rekrytering och tar emot ansökan via deras ansökningsformulär.

Sök tjänsten här!


Kontaktuppgifter

Magnus Olausson
Tel: +46 702 090 448