Senior processingenjör till Lantmännen Agroetanol

Division/företag:
Sista ansökningsdag:
Plats:

Vill du vara med och bidra till ett bättre resursutnyttjande, ett mer hållbart samhälle och till en grönare framtid? Vill du jobba i en dynamisk och spännande miljö med ett stort ansvar och inflytande? Just nu söker vi seniora processingenjörer till vår anläggning i Norrköping.

Arbetsbeskrivning:
Som senior processingenjör kommer du tillsammans med en andra ingenjörer ansvarar för daglig drift, kvalitet och förbättringsarbete vid framställning av etanol, proteinfoder och koldioxid. I rollen ingår att stödja och vägleda ingenjörer och operatörer i deras arbete samt att delta i daglig problemlösning, så väl som utvecklings- och förbättringsprojekt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har haft liknande arbetsuppgifter under flera år och som vill fortsätta att utvecklas som processingenjör hos oss. Du har en högskoleutbildning med inriktning mot kemi eller maskin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete och har arbetat med LEAN, 5S, Six sigma eller liknande metoder. För denna tjänst krävs det att du obehindrat kan tala och skriva på svenska samt engelska.

Som person är du en problemlösare, du siktar högt och anpassar dig med enkelhet till växlande omständigheter. Du är pedagogisk, har en väl fungerande kommunikation och trivs med att tala inför stora grupper. Du har förmågan att ta egna beslut samtidigt som att du kan fråga om råd när det behövs. Vidare har du en positiv inställning och värdesätter samarbete. Du erbjuds ett arbete med stort ansvar och frihet med goda möjligheter att utvecklas.

Det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Antal platser: 2

Ansök via länken: https://www.dfind.se/science-engineering/lediga-jobb/senior-processingenjor-norrkoping-201189911/

Denna rekrytering genomförs av Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Smith, 072-515 55 15.

Välkommen med din ansökan!

Om Lantmännen

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord.


Lantmännen Agroetanol är Sveriges enda storskaliga bioraffinaderi för produktion av spannmålsbaserad etanol samt en av Sveriges största tillverkare av foderprodukter och koldioxid. Vi har en hög hållbarhetsprofil och är en viktig aktör i omställningen till ett klimatsmart samhälle. Vi är ca 110 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder kr.