Superanvändare M3 order

Lantbruk

Plats: Malmö
Sista ansökningsdag: 2018-11-30

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, med verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh!, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com


Till vår Logistikenhet i Malmö söker vi en superanvändare M3 order. Du kommer att ingå i ett team som, med utgångspunkt i vårt affärssystem M3, driver utveckling och förändringsprojekt inom verksamheten med syfte att förbättra vårt arbetssätt och minska fel.

Om jobbet

Som superanvändare M3 order har du stor förståelse för verksamheten och har lätt att fånga upp när något inte fungerar. Du har en vilja att hitta långsiktiga och hållbara lösningar. I rollen ingår även support och utbildning av användare i affärssystemet samt vara kontaktperson mot IS/IT.

Dina arbetsuppgifter omfattar exempelvis:

  • Identifiera avvikelser och aktivt driva förbättringsprojekt mot IS/IT och övrig verksamhet
  • Utbilda och supporta M3 användare, främst säljare och kundtjänstpersonal
  • Ansvara för att rutiner och arbetssätt dokumenteras
  • Resurs i olika IT-projekt och förändringsarbeten
  • Få en större förståelse för verksamheten genom att emellanåt delta i slingan
  • Genomföra tester och ansvara för införandet av nya arbetsrutiner

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Malmö och du rapporterar till Chef Process & System.

Vem är du

För att vi ska kunna fortsätta utvecklas behöver vi rätt medarbetare som kan forma vår framtid. Vi letar efter en person som är nyfiken och passionerad, med mod att testa nya vägar, vilja att arbeta tillsammans och med driv att påverka vår väg framåt.

Som person är du drivande, noggrann och har en analytisk förmåga. Du är en praktisk problemlösare och har sinne för både detaljer och helheter. För att lyckas i rollen har du lätt för att skapa kontakter och relationer, är kommunikativ och tycker om att tala inför grupp. Goda kunskaper inom M3 är ett krav och du bör ha förståelse och intresse för IT-system. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat i projekt.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Välkommen med din ansökan senast den 30 november. Eventuella frågor besvaras av rekryterande chef Per Klemmedsson, telefon 010-556 9685.


Kontaktuppgifter

Per Klemmedsson
Tel: +46 105569685 Tel: +46 725543489