I Lantmännens nya portal LM2 samlas alla dagens digitala tjänster och en rad nya under ett och samma paraply för att öka användarvänligheten och tillgängligheten till data och information. Allt för att göra det enklare för dig.

Därför ska du använda LM2

Det här händer i LM² just nu

Nu lanserar vi Foderavtal

Nu lanserar vi Foderavtal, en helt ny tjänst som inte funnits i Mina Sidor tidigare. Som foderkund kan man enkelt få en överblick över sina aktuella foderavtal med Lantmännen.

Läs mer om foderavtal här

Många bra idéer när vinnarna i Dataväxttävlingen korats

Under hösten genomfördes en tävling där LM2-användare tävlade om tio helårsprenumerationer av Dataväxt. Frågan man skulle besvara var: Vilken är din drömtjänst i LM2? Här presenterar vi några av vinnarna.

Läs mer om bidragen här

Vad tycker Arvid om LM2

Många helt nya tjänster och funktioner har lanserats, användarvänligheten har finjusterats och många användare har registrerat sig i LM2. Arvid Holm, spannmålsproducent på Händene Stubbe utanför Skara, är en av dessa. Vi har frågat Arvid vad han tycker om LM2.

Läs mer här

Ny tjänst för fröodlare

Utvecklingen av LM2 fortsätter i rask takt. Uppdateringar sker löpande, med allt från helt nya tjänster till finslipade befintliga tjänster. I den nyaste versionen finns flera nya tjänster, däribland fröavtal. Vi har frågat Magnus, frösamordnare, vad som är på gång.

Mer om nya tjänsten i LM2

Nya sidor för förtroendevalda

Utvecklingen av LM2 fortsätter i rask takt. Ungefär var fjärde vecka släpps en ny version. I kommande version finns flera nya tjänster, bl a sidorna för förtroendevalda. Vi har frågat Katja, medlemsansvarig, vad som är på gång.

Läs mer