Säkerhetsansvarig till Agroetanol


Plats: Norrköping
Sista ansökningsdag: 2017-07-07

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 27 000 svenska lantbrukare, har 10 500 anställda, verksamhet i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, Korvbrödsbagarn, Schulstad, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.

Lantmännen Agroetanol är Sveriges enda storskaliga producent och leverantör av spannmålsbaserad drivmedelsetanol. Anläggningen är samtidigt en av Sveriges största tillverkare av proteinråvara till foder. Vi är ca 80 medarbetare och omsätter ca 1,5 miljarder kr.


 

Som säkerhetsansvarig ansvarar du för Lantmännen Agroetanols olika säkerhetsområden t.ex. brandskydd, trygghetsfrågor, skalskydd, samt säkerhetssystem. Du kommer ansvara för att göra riskanalyser men också samordna, planera och utveckla säkerhetsarbetet på fabrikerna. Då säkerheten är vår främsta grundpelare och vi alltid sätter säkerheten först kommer du att arbeta i nära samarbete med företagets olika verksamhetsområden.  Då vår anläggning är SEVESO-klassad är det viktigt att du besitter kunskaper om vad detta innebär.

Vi söker dig som arbetat med liknande arbetsuppgifter under flera år. Du har högskoleutbildning inom säkerhet-, risk och krishantering eller annan utbildning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har arbetat med säkerhetsarbete i en större organisation.

Du är en praktiker och problemlösare som alltid sätter säkerheten och kvaliteten i fokus. Du är flexibel och noggrann i ditt arbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

 

Fackliga företrädare:

Ledarna: Svan Kristinsson tel: 010-556 14 48

Unionen: Johan Sjödell tel: 010-556 14 76

Akademikerförbunden: Anders Romlin tel 010- 226 14 64

 

 

 

 

 


Kontaktuppgifter

Sandra Halldin
Tel: +46 105561471