Nyfiken på Lantmännen

Som student är du alltid välkommen till oss på Lantmännen.

Vi tar årligen emot ett antal praktikanter och har goda erfarenheter från studenter som valt att genomföra examens- och uppsatsarbeten hos oss. Du är välkommen att vända dig till oss om du har en idé för ett examensarbete som du tror kan utveckla vår verksamhet.

Lantmännen är ett stort företag med ett brett spektra av verksamheter. Det innebär att vi erbjuder möjligheter för studenter från en mängd olika utbildningar och inriktningar.

Examensarbete och uppsats

Du är alltid välkommen att söka examensarbete och praktik hos oss på Lantmännen. Möjligheterna varierar beroende på hur det tillfälliga behovet ser ut så vi kan därmed inte alltid garantera en plats.

Ansök här

Summer Internship & Sommarjobb

Vi erbjuder flera olika sommarjobb för att ge dig som är student en möjlighet att få bättre inblick i Lantmännens verksamhet samtidigt som vår verksamheten får stöd av er ambitiösa och drivna studenter.

Ansök här

Träffa Lantmännen

Vi närvarar på flera arbetsmarknadsdagar och event vid flera av landets högskolor och universitet. Kom och möt oss, ställ frågor om karriärmöjligheter och skapa värdefulla kontakter.

Hitta nästa tillfälle