Lantmännens verksamhet är uppdelad i tre divisioner och två affärsområden. Lantmännen är dessutom delägare i flera internationella bolag.

Våra verksamheter

Division Lantbruk

Division Lantbruk utgör Lantmännens kärnverksamhet och erbjuder produkter och tjänster för ett starkt och konkurrenskraftigt lantbruk.

Mer om Lantbruk

Division Energi

Division Energi är en av Sveriges största producenter av bioenergiprodukter. Divisionens bolag tillverkar och marknadsför bland annat hållbar etanol, proteinfoder, kolsyra, stärkelseprodukter,...

Mer om Energi

Division Livsmedel

Division Livsmedel utvecklar, förädlar och marknadsför produkter som mjöl, frukostprodukter, pasta, fryst och färskt bröd, knäckebröd och färdiga måltidskoncept. Basen för verksamheten finns i de...

Mer om Livsmedel

Swecon

Swecon är partner till Volvo Construction Equipment och återförsäljare av maskiner för bygg- och anläggningsbranschen i Sverige, Tyskland, Estland, Lettland samt Litauen.

Mer om Swecon

Lantmännen Fastigheter

Lantmännen Fastigheter förvaltar Lantmännens fastigheter och är ett av Sveriges större fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter.

Läs mer om fastigheter

Lantmännens internationella delägarskap

Lantmännen är delägare i ett antal internationella bolag. Verksamheten i bolagen bedrivs främst i Norden, Tyskland, Polen och de baltiska länderna.

Läs mer

Finans

Lantmännen Finans AB är Lantmännenkoncernens finansbolag. Hos oss hittar du finansiering av lantbruksmaskiner och anläggningsmaskiner samt sparande med insättningsgaranti. Vi ansvarar även för...

Läs mer om finans

Gemensamma funktioner

Koncernens gemensamma funktioner täcker in bland annat ekonomi & finans, kommunikation, juridik, varuflöde och human resources.

Läs mer om våra gemensamma funktioner