Att vara en av oss

Som medlem i Lantmännen är du samtidigt både affärspartner och ägare av Lantmännen. Du är delägare i en verksamhet som förädlar den spannmål som produceras på bland annat svenska gårdar, och är med och förvaltar jorden åt kommande generationer. 

Amortera dina insatser nu

Enlig föreningens stadgar 8 § har medlemen rätt att fullgöra sin insatsskyldighet genom kontant betalning till sitt insatskonto. Anmälan och inbetalning ska ske senast 30 juni. Inbetalningen kan maximalt uppgå till den insatsskyldighet som redovisats på senaste medlemsbesked. Blankett för anmälan om särskild amortering kan beställas via e-post: medlem@lantmannen.com eller telefon 010-556 32 20.

Även du som är ny medlem i år kan senast den 30/6 göra fyllnadsinbetalning enligt särskilda regler, för mer information kontakta Ägarrelationer telefon 010-556 32 20.

Bli medlem i Lantmännen - du har allt att vinna!

Var med och påverka

Lantmännen är ett kooperativ som ägs av svenska bönder. Här gäller principen en medlem – en röst. Alla medlemmar har möjlighet att påverka hur Lantmännen styrs.

Mer om medlemskapet i Lantmännen

Emissionshandel

Emissionsinsatserna är ett av många bra skäl att vara medlem i Lantmännen. Den som vill få tillgång till likvida medel kan sälja, medan den som vill öka ägarengagemanget kan köpa.

Mer om emissionshandel

Ägartidningen Grodden

Grodden är en ägartidning från Lantmännen där vi berättar informerande och engagerande om svenskt lantbruk. Här hittar ni ett utval av våra artiklar, krönikor och reportage. 

Läs artiklar

Har du några frågor?

Tveka inte att höra av dig till oss med dina frågor om medlemskap och annat. Kontakta våra avdelning för ägarrelationer på 010-556 32 20. 

Kontakta avdelningen för ägarrelationer